Dit ben ik!

Mijn naam is Sytske Stam en ik woon samen met mijn man, twee kinderen en onze labrador Joris in Vught. Mijn grote passie is werken met kinderen. Ik heb na mijn opleiding een paar jaar op een schippersinternaat gewerkt. Daarna ben ik in de kinderopvang gaan werken en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Door mijn werk merk ik dat er veel kinderen zijn die soms door een moeilijke periode gaan. Ik heb het zelf als kind ook niet altijd makkelijk gehad op school. Ik had moeite met een drukke omgeving, kon me slecht concentreren en was snel geïrriteerd door de geluiden om me heen. Ook trok ik me alles wat er gebeurde persoonlijk aan. Nu, vele jaren later, heeft dit een naam gekregen. Ik ben hooggevoelig!
Inmiddels weet ik dat hooggevoeligheid ook een enorme kracht is. Ik weet nu hoe ik ermee om kan gaan en dat wil ik ook graag leren aan jullie kinderen.
Met Samen op weg kindercoaching wil ik graag met je kind ontdekken waar de moeilijkheden of problemen zitten en bekijken hoe we dat kunnen oplossen. Ik wil graag ‘samen op weg’, om hobbels te nemen en het doel te bereiken…

Ik verwelkom je graag!

Liefs, Sytske

Hooggevoeligheid is niet alleen een last, je kunt er ook je kracht van maken!

Scroll naar boven