samen op weg kindercoaching - Coachingtraject

Help je kind verder

Merk je dat je zoon of dochter erg onzeker is en geen goed zelfbeeld heeft? Dat de contacten met vriendjes en vriendinnetjes stroef verlopen of dat je kind slecht slaapt omdat zijn of haar hoofd veel te vol zit met indrukken of zorgen? Je helpt je kind enorm door deze problemen te erkennen en hulp te zoeken!

Een luisterend oor

Je ziet dat je kind problemen heeft, maar je weet niet goed hoe je hem of haar daarbij kunt helpen. Of je kunt er maar niet de vinger op leggen wat er nou precies aan de hand is. Dan is het fijn als hij of zij kan praten met iemand die er is om te luisteren. Die niet oordeelt, het kind in zijn waarde laat en spelenderwijs samen met het kind op zoek gaat naar een oplossing. Naar een manier om ermee om te gaan. Dat is wat een kindercoach doet.

samen op weg kindercoaching - kennismaken

Hoe gaat dat dan?

In een aantal sessies, bij mij thuis in de vertrouwde omgeving, praat ik met je kind. Ik bied geen kant-en-klare oplossingen, want ik ga ervan uit dat kinderen zelf – vaak onbewust – een antwoord weten op hun probleem. Ik help ze dit antwoord te vinden en een manier te zoeken om met het probleem om te gaan. Zo vinden we een oplossing die écht past bij de vaardigheden en kwaliteiten van het kind. Want ieder kind is immers uniek!

Samen op weg biedt kindercoaching in huiselijke sfeer.

Scroll naar boven